Behandlingar

 

Vare sig du är ute efter en enkel klippning, plockade ögonbryn eller om du vill göra en total omvandling. Hos Beauty by Tindra är du alltid välkommen!

Vi strävar ständigt efter att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna och kunna få ev tid för avkoppling medans vi gör det vi är bäst på, din behandling.

Inom skönhet och mode sker det ständigt förändringar. Vi är noga med att alltid hålla mig uppdaterad om vad som är aktuellt.

Tryck på Läs mer för mer information om behandlingarna vi har.

 

Naglar

För tillfället gör vår underbara Mandana naglar till våra kunder i mån av tid. Hon gör vackra gelenaglar, allt från klassisk manikyr till spetsiga klor fulla med glitter och olika designs.

Inom kort kommer denna sida att uppdateras med mer information då vi ständigt utökar våra tjänster och behandlingar.

Läs mer

Powder brows och kombobryn

Powder brows är en bryntatuering där man skuggar ögonbrynen med hjälp av en tatueringsmaskin för kosmetisk tatuering. Med maskinen kan jag skapa en skuggningseffekt i ögonbrynen och förstärka formen ytterligare. Den håller oftast längre än Phibrows / 3D bryn och ger ett mer "sminkat" resultat. Denna metod passar bäst på dem med fet och oljig hud.

Det går bra att kombinera denna metod, Powder brows, tillsammans med PhiBrows. Man tillämpar då shading mellan de strån som gjorts. Du får då en naturlig fyllighet på brynen samtidigt. Hur går det till? Pigmentet appliceras med hjälp av en speciell tatueringspenna. Pigmentet bestäms enligt den naturliga hår- och ögonbrynsfärgen. Jag använder pigment från PhiAcademy som är veganska och är helt fria från tungmetaller, cancer- och allergi framkallande ämnen. Symmetri räknar jag ut med hjälp av en kompass och det gyllene snittet, Phi, 1,61. När du som kund blundar avslappnas ansiktsmusklerna och kan inte påverka ögonbrynens symmetri tar jag ett kort med appen. Bilder på formen och symmetrin lagras i appen tillsammans med all […]

Läs mer

Hår

Hos Beauty by Tindra behöver du aldrig känna dig otrygg i frisörstolen när Golnaz står bakom. Hennes händer är magiska när det kommer till vad hon kan göra med ditt hår. 

Har du gjort en hemmablekning- eller färgning som gått fel? Då har du kommit rätt! I denna salong har vi erfarit många som kommit med slitet och missfärgat hår. Vi gör allt för att lösa situationen och är alltid ärliga mot våra kunder om vad som är realistiskt att uppnå. Det finns några extrema fall som Golnaz har gjort underverk på! Det kommer ständigt nya produkter och metoder inom hårvärlden och vi väljer med omsorg vilka produkter vi säljer i salongen samt använder på våra kunder. Kerasilk by Goldwell Utöver de vanliga hårbehandlingarna har vi även Keratinbehandling och Control De-Frizz service från Goldwell. Golnaz har gått utbildning för att använda produkterna från serien Kerasilk […]

Läs mer

Trådning

Trådning är en tusenårig gammal teknik som har sitt ursprung ifrån Persien. Metoden tar effektivt bort oönskad hårväxt i ansiktet och på kroppen och används på både män och kvinnor.

Med hjälp av en bomullstråd glider man över huden och drar upp hårstråna direkt från roten. Det ger en renare och jämnare yta jämfört med syntetiskt vax. I Iran betraktas trådning som en mini ansiktsbehandling eftersom det ger en silkeslen hudyta. Tråden ger en naturligt cirkulationsökande och peelande effekt. I överlag styrs kroppsbehåring av manliga könshormoner som finns i blodet. Genom trådning blir blodtillförseln inte lika påverkad som vid vaxning. Alltså kan andra hårborttagningsmetoder som ökar blodtillförseln öka hårtillväxten och göra hårstråna grövre och mörkare. Med hjälp av regelbunden trådning stimuleras inte hårroten och hårtillväxten dämpas och håren blir glesare. Håren behöver inte heller vara långa för att det ska vara möjligt att ta […]

Läs mer

PhiBrows – Microblading

PhiBrows är en manuell teknik av semipermanent hyperrealistisk pigmentering av ögonbryn där formen av ögonbrynen beräknas enligt ansiktets anatomi och "det gyllene snittet" (phi 1,618).

PhiBrows är den bästa Microbladingtekniken på marknaden och skiljer sig markant från andra microbladingtekniker. Microblading är en semi-permanent tatuering (även kallad 3D metod) med stråteknik för ett naturtroget utseende och ser fantastiskt naturligt ut! Tatueringen utförs med ett manuellt verktyg. Eftersom färgen appliceras närmare ytan så framstår linjerna som klarare och skarpare. Metoden passar personer som lider av håravfall eller de som helt enkelt inte är nöjda med sina befintliga ögonbryn och vill förbättra och definiera formen. PhiBrows pigment är veganska och är helt fria från tungmetaller, cancer- och allergi framkallande ämnen. Hur går det till? Pigmentet appliceras manuellt i ytan av dermis. Pigmentet bestäms enligt den naturliga hår- och ögonbrynsfärgen. Symmetri räknar jag ut […]

Läs mer

Styling

Vill du ha fina hollywoodlockar? Har du lockigt och frissigt hår, men vill ha ett slätt och glansigt hår? Kom in till mig och få ditt hår fönat. Jag använder mig av en teknik som ger dig ett resultat som håller i flera dagar! Självklart finns det att boka en lättare styling också!

Volymföning – Blow dry Det finns att boka lättare styling eller fest styling, men sen finns det även att boka tid för en äkta blow dry. Det går att föna rakt hår till ett fint Hollywood svall och lockigt hår glansigt och slätt. Allt beror på hur du vill ha det! Just denna tjänst är vi ensam om att erbjuda i Luleå. I Iran och Turkiet där Golnaz har gått utbildning och även jobbat har majoriteten av hennes kunder haft riktigt mellanöstern hår, dvs. galet tjockt och oftast lockigt. Hon använder sig av en speciell teknik när hon gör en äkta blow dry som gör att du kommer ha ett resultat som varar i […]

Läs mer