Min berättelse...

Jag heter Golnaz Andersson och är född och uppvuxen i Teheran. Sedan jag var liten har jag älskat att skapa och få utlopp för min kreativitet. Där kommer intresset för skönhet. Teheran är en stad full med vackra kvinnor och jag har alltid fascinerats över teknikerna de använder sig av för att skapa, forma och färga.

Jag har gått på hår- och skönhetsskola i både Iran och Turkiet. Jag är diplomerad frisör, makeup-artist, SPA-terapeut, stylist och kosmetisk tatuerare. Jag utför även trådning på ansiktet. Min nisch är färg och form på tjockt och vågigt hår. Detta är något jag sett saknas kunskap om här i Luleå och jag är glad över att kunna tillföra det till marknaden.

Året 2015 födde jag den mest fantastiska flickan i världen. Hon fick namnet Tindra. Tindra betyder tindrande och skimrande och strålande och lysande. Ofta kommer stjärnor på tal, och min Tindra är min stjärna. Jag vill skapa något som jag själv, men som även min dotter, kan vara stolt över. Det självklara valet var då att salongen även ska få heta Tindra. Jag vill att alla som kommer ut ur min salong ska känna sig just tindrande, skimrande, strålande och lysande!
"Jag säger bara ÄNTLIGEN! Äntligen har jag hittat en frisör som förstår mig och förstår sig på mitt hår. Har letat efter en kunnig frisör i flera år, men aldrig hittat någon som fått mig att känna mig trygg, tills jag hittade Golnaz!"
Nelly
"Bästa Golnaz gör alltid mitt hår så fint! Hon tar verkligen den tiden det tar och ser alltid till att man blir 100% nöjd innan man går därifrån! Låter bara henne klippa och färga mitt hår nu :D"
Emma
“ALLTID lika nöjd!! Färgning samt klippning. Tipsar er gott om att besöka hennes salong.”
Parasto