Styling

Vill du ha fina hollywoodlockar? Har du lockigt och frissigt hår, men vill ha ett slätt och glansigt hår? Kom in till mig och få ditt hår fönat. Jag använder mig av en teknik som ger dig ett resultat som håller i flera dagar! Självklart finns det att boka en lättare styling också!

Volymföning – Blow dry

Det finns att boka lättare styling eller fest styling, men sen finns det även att boka tid för en äkta blow dry. Det går att föna rakt hår till ett fint Hollywood svall och lockigt hår glansigt och slätt. Allt beror på hur du vill ha det! Just denna tjänst är vi ensam om att erbjuda i Luleå. I Iran och Turkiet där Golnaz har gått utbildning och även jobbat har majoriteten av hennes kunder haft riktigt mellanöstern hår, dvs. galet tjockt och oftast lockigt.

Hon använder sig av en speciell teknik när hon gör en äkta blow dry som gör att du kommer ha ett resultat som varar i flera dagar.

Att föna håret till den frisyr man vill ha är även betydligt mer skonsamt mot håret än om du plattar eller lockar med platt- eller locktång.

Uppsättning

Ska du gifta dig, gå på bal eller fara på event och vill ha en uppsättning? Hos oss kan du boka halvuppsättning och heluppsättning.

Vi vill gärna att du bokar en konsultation innan eller mailar till oss vad du önskar göra och hur ditt hår ser ut idag.

Då går vi igenom tillsammans alla detaljer.