Hår

Hos Beauty by Tindra behöver du aldrig känna dig otrygg i frisörstolen när Golnaz står bakom. Hennes händer är magiska när det kommer till vad hon kan göra med ditt hår. 

Har du gjort en hemmablekning- eller färgning som gått fel?

Då har du kommit rätt!

I denna salong har vi erfarit många som kommit med slitet och missfärgat hår. Vi gör allt för att lösa situationen och är alltid ärliga mot våra kunder om vad som är realistiskt att uppnå. Det finns några extrema fall som Golnaz har gjort underverk på!

Det kommer ständigt nya produkter och metoder inom hårvärlden och vi väljer med omsorg vilka produkter vi säljer i salongen samt använder på våra kunder.

Kerasilk by Goldwell

Utöver de vanliga hårbehandlingarna har vi även Keratinbehandling och Control De-Frizz service från Goldwell.

Golnaz har gått utbildning för att använda produkterna från serien Kerasilk by Goldwell.

Kerasilks keratinbehandling ger ett hållbart resultat och ett underbart mjukt och slätt hår i upp till 3–5 månader.

Här kommer några anledningar till varför du ska göra en Keratinbehandling hos oss:

  • Har du lockigt hår och önskar rakt utan att behöva rakpermanenta det med dåliga kemikalier som bara sliter på håret är detta behandlingen för dig.
  • Har du rakt hår, som kanske är lite vågigt och frizzigt och är leds på att behöva platta det varje morgon är den här behandlingen för dig.
  • Keratin är ett protein som ingår naturligt i hår, hud och naglar. Kerasilk-behandling från Goldwell ger inte bara ett mjukare hår utan stärker även håret på djupet!

Känner du att endast vill eliminera frizzigt hår, men ändå behålla vackra lockar? Då kan du boka en Kerasilk Control De-Frizz service hos oss. 

Den innehåller också den högpresterande KeraShapeTechnology, som finns i keratinbehandlingen. Den kontrollerar frizz och bevarar hårets naturliga volym och fall. Med Kerasilk Control De-Frizz service kan du säga hej då till frizz på kortare tid.

Kerasilk Control De-Frizz service gör håret följsamt och slätt med ett perfekt frizzfritt resultat i upp till 4-6 veckor.

I salongen hittar du Kerasilk schampo och balsam till försäljning som är bra att använda hemma efter en behandling.